Luonnonkivet

Luonnonkiviksi kutsutaan kivimateriaaleja, jotka ovat muodostuneet syvällä maan sisällä kovassa paineessa ja kuumuudessa. Olemme erikoistuneet marmoreihin, travertiineihin ja kalkkikiviin, ja laajaan valikoimaamme kuuluvat lisäksi graniitit, kvartsit, aglomeraatit, liuskekivet ja kivimosaiikit. Luonnonkiven ominaisuudet, kuten kuvio, kovuus ja huokoisuus, riippuvat kivityypistä. Yhteistä niille on ainutlaatuinen ulkonäkö.

Kivikomposiitit

Kivikomposiitit ovat teollisesti valmistettuja materiaaleja, jotka sisältävät luonnonkvartsia ja sidosaineita. Kivikomposiitit ovat kovia materiaaleja, ja siten kestäviä ja likaa hylkiviä. Kivikomposiittivalikoima kattaa laajat väri- ja kuosivaihtoehdot.

 


Luonnonkivivalikoima

Alla on joitakin suosituimpia luonnonkiviä, mutta verkostomme avulla pääsemme käsiksi eri kiviin maailmanlaajuisesti. Ota yhteyttä ja kerro mitä olet etsimässä! Luonnonkivi on uniikki materiaali, joten kuvat ovat aina viitteellisiä.

Kivikomposiittivalikoima

Alla on joitakin suosituimpia kivikomposiitteja, mutta saatavilla on kattava valikoima eri valmistajien malleja. Ota yhteyttä ja kerro mitä olet etsimässä! Kuvien värit ovat viitteellisiä.